Laskutusperusteet

Palkkioperusteiden määräytymisessä noudatetaan Suomen Asianajajaliiton vahvistamia yleisiä asianajopalkkioiden määräämisperusteita. Palkkio määräytyy pääsääntöisesti kustakin toimeksiannosta sen vaatiman työn määrän ja laadun mukaan.

Lisäksi otetaan huomioon tehtävän vaikeusaste ja kysymyksessä olevan etuuden arvo ja merkitys. Palkkion lisäksi asiakkaalta veloitetaan tehtävän hoidosta aiheutuneet suoranaiset kulut esim. oikeudenkäyntimaksut ja matkakulut.

Alustava yhteydenotto ja puhelintiedustelu, jotka eivät johda toimeksiantoon, ovat maksuttomia. Sovittuun toimeksiantoon liittyvät puhelut kuuluvat toimeksiannon piiriin

Soita ja kysy lisää, niin saat lisätietoa, kuinka Asianajotoimisto Juha Bang Oy voi palvella sinua oikeudellisissa asioissa. Saat myös lisätietoa laskutusperusteista ja arvion asian hoitamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Ota yhteyttä!

Oikeusturvavakuutus

Oikeusturvavakuutus korvaa yleensä avustajan palkkion riita-asioissa ja rikoksen uhrin avustamisesta aiheutuvat kustannukset. Korvauksista vähennetään vakuutuksen omavastuuosuus. Korvauksia maksetaan vakuutuksen enimmäismäärään asti.

Tarkistamme aina asiakkaan mahdollisuuden oikeusturvavakuutuksen hyödyntämiseen.

Oikeusapu

Milloin asiakas on oikeutettu julkiseen oikeusapuun tai hänelle määrätään rikosasiaa varten avustaja tai puolustaja, oikeudenkäyntikulut korvataan kokonaan tai osittain valtion varoista. Tällöin avustajan palkkio määräytyy julkisen oikeusavun taksojen mukaan.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook 0Jaa

Ota yhteyttä

Alla olevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä. Täytä oheiset tiedot ja kuvaile lyhyesti asiasi. Tietojen vastaanottamisen jälkeen asianajotoimisto on sinuun yhteydessä ilman velvoitteita.